Olympus Stylus 1

alaTest har samlet og analyseret 354 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Folk kan virkelig godt lide pålideligheden. Også størrelsen imponerer, men anmeldere er mindre positive med hensyn til flashen.

præstation, bærbar, brugervenlighed, størrelse, pålidelighed

eksponering, flash

Vi analyserede bruger- og ekspertratings, produktalder og andre faktorer. Sammenlignet med andre Digitale Kompaktkameraer får Olympus Stylus 1 en samlet alaScore™ på 92/100 = Fremragende kvalitet.

Se alle Olympus Digitalkameraer

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 354 anmeldelser)

Ekspertanmeldelser  

Brugeranmeldelser  

Funktioner

Viser 1 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 1 af 1 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog (332)

Ekspertanmeldelse af : Lyd & Billede (lydogbillede.dk)

Expert Review

 

Olympus-kameraets prætentiøse design skuffer ikke. Med en stor og skarp elektronisk søger, fornemme 10,7 x zoom og fremragende brugervenlighed kan dette kamera bruges til næsten alt. For mange vil det dække alle de behov, man har i forhold til et...

Olympus’ lille Stylus 1 er et kompaktkamera, der kan det meste. Superzoom og god lysstyrke kombineret med en fremragende søger og god brugervenlighed gør det alle pengene værd. Et smart valg for dem, der rejser meget, og som synes, at andre...

Synlig støj ved høj ISO og moderat billedkvalitet på video er det eneste, der trækker ned

Apr 2014