Nikon D7000

alaTest har samlet og analyseret 4389 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Mange kan virkelig godt lide muligheden for at medtage. Også billedkvaliteten imponerer, men energieffektiviteten værdsættes ikke af anmeldere.

præstation, brugervenlighed, pris, billedkvalitet, bærbar

energi

Vi analyserede bruger- og ekspertratings, produktalder og andre faktorer. Sammenlignet med andre Digitale Kompaktkameraer får Nikon D7000 en samlet alaScore™ på 92/100 = Fremragende kvalitet.

Se alle Nikon Digitalkameraer

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 4389 anmeldelser)

Ekspertanmeldelser  

Brugeranmeldelser  

Funktioner

Viser 1 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 1 af 1 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog (4271)

Ekspertanmeldelse af (digitalfotoonline.dk)

Nikon D7000

 

D7000 er mindre, lettere og mere prismæssigt til at komme i nærheden af end et professionelt DSLR. Og hvad angår billedkvalitet, giver den lille model de professionelle Nikon-kameraer sved på panden, hvis de skal følge med.

Nikon D7000 afløser det to år gamle Nikon D90 og placerer sig dermed som Nikons største model i det, Nikon selv kal-der for deres consumer-segment, altså forbrugerprodukter. I klassen over er mindste model, D300S, lidt større, tungere og et par tusind...

Jan 2011