Nikon D610

alaTest har samlet og analyseret 941 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Mange kan virkelig godt lide muligheden for at medtage. Også værdien for pengene imponerer, men kontrasten værdsættes ikke af folk.

præstation, brugervenlighed, billedkvalitet, pris, bærbar

kontrast

Vi analyserede bruger- og ekspertratings, produktalder og andre faktorer. Sammenlignet med andre Digitale Kompaktkameraer får Nikon D610 en samlet alaScore™ på 93/100 = Fremragende kvalitet.

Se alle Nikon Digitalkameraer

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 941 anmeldelser)

Ekspertanmeldelser  

Brugeranmeldelser  

Funktioner

Viser 2 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 2 af 2 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog (934)

Ekspertanmeldelse af (digitalfotoonline.dk)

Test af Nikon D610

 

D610 er et lækkert kamera, som det er en fornøjelse at bruge. Kameraet ligger marginalt efter Canon, men er en fin start på Nikons FX-system.

Aug 2014

Ekspertanmeldelse af : Lyd & Billede (lydogbillede.dk)

Expert Review

 

Denne test bliver kort, for alt, hvad vi har skrevet og sagt om D600, gælder også  for D610. Det er et af de bedste spejlreflekskameraer med full-frame billedsensor. Det vil sige en sensor med en billedflade på 24 x 36 mm, svarende til 35 mm format for...

Nikon D610 er et af de bedste full-frame kameraer. Et entusiastkamera, der er med på noderne og leverer varen igen og igen

Glem alt om touch-skærm, Wi-Fi (ekstraudstyr) og GPS. Det her er et kamera for fotografer, på godt og ondt

Mar 2014