Nikon D3000

alaTest har samlet og analyseret 2550 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Folk kan virkelig godt lide muligheden for at medtage. Også billedkvaliteten imponerer, men videoen værdsættes ikke af anmeldere.

brugervenlighed, præstation, pris, billedkvalitet, bærbar

video

Vi analyserede bruger- og ekspertratings, produktalder og andre faktorer. Sammenlignet med andre Digitale Kompaktkameraer får Nikon D3000 en samlet alaScore™ på 91/100 = Fremragende kvalitet.

Se alle Nikon Digitalkameraer

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 2550 anmeldelser)

Ekspertanmeldelser  

Brugeranmeldelser  

Funktioner

Viser 2 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 2 af 2 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog (2510)

Ekspertanmeldelse af: Noel Christensen (mydigitalphotos.dk)

Anmeldelse: Nikon D3000 18-55 VR Kit

 

Nikon D3000 blev lanceret d. 30. juli 2009, og blev af Nikon præsenteret som ”det hidtil enkleste og mest tilgængelige digitale spejlreflekskamera”.Nikon D3000 er en del af Nikon Consumer-serie af DSLR kameraer, som pt. består af følgende modeller, fra...

Først og fremmest må jeg give Nikon ret i Deres påstand om at Nikon D3000 er: ”det hidtil enkleste og mest tilgængelige digitale spejlreflekskamera”. Jeg er endnu ikke stødt på et digitalt spejlrefleks kamera der er så nemt at bruge, og takket være den...

Sep 2009

Ekspertanmeldelse af: (digitalfotoonline.dk)

Test af Nikon D3000

 

Med D3000 er Nikon kommet med et godt bud til førstegangskøberen af spejlrefleks. Kameraet er let at bruge og gør det nemt at opgradere fra kompakt. Vi har testet, om billedkvaliteten er i orden.

Nikon har med D3000 lanceret et let og billigt spejlreflekskamera, som gør det nemt for begynderen at tage gode billeder.

Nov 2009