Nikon Coolpix AW110

alaTest har samlet og analyseret 1541 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Mange kan virkelig godt lide kvaliteten. Også muligheden for at medtage imponerer, men anmeldere er mindre positive med hensyn til energieffektiviteten.

brugervenlighed, præstation, billedkvalitet, bærbar, kvalitet

pålidelighed, linser, søger, energi

Vi analyserede bruger- og ekspertratings, produktalder og andre faktorer. Sammenlignet med andre Digitale Kompaktkameraer får Nikon Coolpix AW110 en samlet alaScore™ på 91/100 = Fremragende kvalitet.

Se alle Nikon Digitalkameraer

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 1541 anmeldelser)

Ekspertanmeldelser  

Brugeranmeldelser  

Funktioner

Viser 2 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 2 af 2 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog (1522)

Ekspertanmeldelse af : Lyd & Billede (lydogbillede.dk)

Expert Review

 

Nikon AW110 virker som en god opgradering af AW100. Det har udmærket lugelås og kan tåle større dybde end noget andet kamera i klassen. Billederne bliver rigtig gode, og det lykkes med at finde fokus. Men det, der charmerer os, er finesserne. Det er...

Tåler størst dybde, GPS med kort, Styring fra smartphone

Ingen halvautomatik, Fokuseringsproblem

Aug 2013

Ekspertanmeldelse af (digitalfotoonline.dk)

Test af Nikon COOLPIX AW110

 

Skal de vildere ferieoplevelser foreviges, så kunne dette Nikon COOLPIX AW110 være et godt bud på en hårdfør rejsefælle.

Skal de vildere ferieoplevelser foreviges, så kunne dette Nikon COOLPIX AW110 være et godt bud på en hårdfør rejsefælle. På papiret kan det følge den aktive hvor som helst, men i praksis halter autofokussen.

Jun 2013