Nikon 1 V3

alaTest har samlet og analyseret 145 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Anmeldere kan virkelig godt lide størrelsen. Også skærmen imponerer, men billedstabilisatoren værdsættes ikke af mange.

præstation, brugervenlighed, bærbar, skærm, størrelse

eksponering, shutter, svagt lys, stabilisator

Vi analyserede bruger- og ekspertratings, produktalder og andre faktorer. Sammenlignet med andre Digitale Kompaktkameraer får Nikon 1 V3 en samlet alaScore™ på 91/100 = Fremragende kvalitet.

Se alle Nikon Digitalkameraer

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 145 anmeldelser)

Ekspertanmeldelser  

Brugeranmeldelser  

Viser 2 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 2 af 2 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog (142)

Ekspertanmeldelse af : Lyd & Billede (lydogbillede.dk)

Expert Review

 

Nikon 1 V3 er et kamera, der er let at holde af. Brugervenligheden er den bedste i Nikons serie 1, og det samme er billedkvaliteten. Med mulighed for ekstern søger og håndgreb er det et både fleksibelt og udvideligt systemkamera til kræsne brugere, der...

Fantastisk hurtig autofokus og serieoptagelse. Funktionsniveauet er tilsvarende højt, og brugervenligheden er i orden

Søger er ekstraudstyr, og billedkvaliteten står ikke er helt mål med den prisklasse, Nikon 1 V3 er placeret i. Og hvorfor microSD-kort

Sep 2014

Ekspertanmeldelse af (digitalfotoonline.dk)

Test af Nikon 1 v3

 

Den nye topmodel blandt Nikons systemkameraer adskiller sig markant fra tidligere V-modeller. Den elektroniske søger er væk, og både billedchip og billedprocessor er blevet opgraderet.

Jun 2014