Nikon 1 AW1

alaTest har samlet og analyseret 412 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Folk kan virkelig godt lide skærmen. Også muligheden for at medtage imponerer, men folk er mindre positive med hensyn til eksponeringen.

vandtæt, kvalitet, billedkvalitet, bærbar, skærm

brugervenlighed, pris, linser, eksponering, design

Vi analyserede bruger- og ekspertratings, produktalder og andre faktorer. Sammenlignet med andre Digitale Kompaktkameraer får Nikon 1 AW1 en samlet alaScore™ på 92/100 = Fremragende kvalitet.

Se alle Nikon Digitalkameraer

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 412 anmeldelser)

Ekspertanmeldelser  

Brugeranmeldelser  

Viser 2 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 2 af 2 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog (409)

Ekspertanmeldelse af : Lyd & Billede (lydogbillede.dk)

Expert Review

 

Et programhjul (PSAM), større knapper og bedre batterilevetid er det eneste, vi savner på Nikon 1 AW1. Med høj billedkvalitet, god brugervenlighed og ekstreme egenskaber som 15 meters dykkedybde har kameraet ikke rigtig nogen seriøse konkurrenter i...

God og jævn billedkvalitet fra et robust vandtæt kamera, der er let at bruge, lynhurtigt, godt prissat og har et par party-tricks, som man kan imponere vennerne med

Svag batteritid og små knapper på bagsiden er de største ulemper ved Nikon AW1. Et programhjul ville også være godt

Mar 2014

Ekspertanmeldelse af (digitalfotoonline.dk)

Ny test: Nikon 1 AW1

 

Nikon 1 AW1 er det første systemkamera, som tåler en tur i vandet. Se vores dom over kameraet, allerede før den kommer i bladet.

Feb 2014