Toshiba Symbio BDX5500

Toshiba Symbio BDX5500
alaScore 89

13 anmeldelser

Jun 2018

alaTest har samlet og analyseret 13 anmeldelser fra magasiner og hjemmesider. Folk kan virkelig godt lide brugervenligheden.

størrelse, billedkvalitet, design, brugervenlighed

Vi analyserede bruger- og ekspertratings, produktalder og andre faktorer. Sammenlignet med andre Digitale Videooptagere (DVR) får Toshiba Symbio BDX5500 en samlet alaScore™ på 89/100 = Meget God kvalitet.

Anmeldelsesanalyse

(Baseret på 13 anmeldelser)

Brugeranmeldelser  

Viser 13 anmeldelse(r)

Ekspertanmeldelser Brugeranmeldelser

Disclaimer:

Herunder er en liste over anmeldelser for dette eller lignende produkter. Hvis du tror, denne gruppering er forkert klik her for at flag.
Læs mere på vores FAQ side.
Viser 1 - 13 af 13 Vis anmeldelser: på Dansk | på andre sprog

Brugeranmeldelse (amazon.co.uk)

Amazon.co.uk review summary for Toshiba Symbio BDX5500

 

alaTest has collected and analyzed 2 user reviews of Toshiba Symbio BDX5500 from Amazon.co.uk. The average user rating for this product is 5.0/5, compared to an average user rating of 3.9/5 for other Digital Video Recorders (DVR) on Amazon.co.uk. People really like the usability and size.

design, size, usability

100% of the reviews on Amazon.co.uk give this product a positive rating.

Denne sammenfatning er baseret på produkterne: Toshiba BDX5500KB - Smart 3D Blu-ray & DVD Player with Built In Wi-FiToshiba BDX5500KB - Smart 3D Blu-ray & DVD Player with Built In Wi-Fi

Jun 2018

Brugeranmeldelse (amazon.fr)

Résumé des avis d’ Amazon.fr sur Toshiba Symbio BDX5500

 

alaTest a collecté et analysé 1 avis de consommateurs sur Amazon.fr pour le produit Toshiba Symbio BDX5500. La note moyenne du produit est 2.0 sur 5, tandis que les autres Enregistreurs Video Numériques (DVR) ont une note moyenne de 3.9 sur 5 sur Amazon.fr.

0% des avis sur Amazon.fr donnent une note favorable à ce produit.

Denne sammenfatning er baseret på produkterne: Toshiba BDX5500 Lecteur DVD HDMI Port USBToshiba BDX5500 Lecteur DVD HDMI Port USB

Jun 2018

Brugeranmeldelse (amazon.it)

Risultato recensioni Amazon.it per Toshiba Symbio BDX5500

 

alaTest ha raccolto ed analizzato 5 recensioni utente su Toshiba Symbio BDX5500 da Amazon.it. La media della valutazione utenti per questo prodotto è 4.2/5, confrontata con la media della valutazione di 4.0/5 per altri Digital Video Recorder (DVR) su Amazon.it.

100% di recensioni su Amazon.it attribuiscono a questo prodotto una valutazione positiva.

Denne sammenfatning er baseret på produkterne: Toshiba BDX5500 Lettore + Registratore DVDToshiba BDX5500 Lettore + Registratore DVD

Jun 2018

Brugeranmeldelse (newegg.com)

streaming media player huh?

 

if this product had more media choices i wouldnt be giving it away and useing a xbox instead

plays almost any DVD/bluray i put into it. somewhat decent setup and layout nice remote layout too . hope you like netflix though its all you really get

Media player my Bum . its soo limited you have netflix and a flew oddball channels no hulu same as my sony smart tv and cant add more apps. i mean pandoras great but i have a stereo for music not my tv

Dec 2014

Brugeranmeldelse (newegg.com)

streaming media player huh?

 

if this product had more media choices i wouldnt be giving it away and useing a xbox instead

plays almost any DVD/bluray i put into it. somewhat decent setup and layout nice remote layout too . hope you like netflix though its all you really get

Media player my Bum . its soo limited ; you have netflix and a flew oddball channels no hulu same as my sony smart tv and cant add more apps. i mean pandoras great but i have a stereo for music not my tv

Dec 2014

Brugeranmeldelse (newegg.com)

TOSHIBA BDX5500

 

Does a good job of upscalling DVDs and connects to Netflix like a computer. Comes with many apps. It can be mounted vertical and is compact in size. It comes with a 12v dc 1 Amp power supply which means it could be used in a automobile if needed.

Some of the buttons on the remote control are a bit too close together but it still works good.

Dec 2014

Brugeranmeldelse (newegg.com)

TOSHIBA BDX5500

 

Does a good job of upscalling DVDs and connects to Netflix like a computer. Comes with many apps. It can be mounted vertical and is compact in size. It comes with a 12v dc 1 Amp power supply which means it could be used in a automobile if needed

Some of the buttons on the remote control are a bit too close together but it still works good

Dec 2014

Brugeranmeldelse (newegg.com)

Reduces Ghosting best 3Dplayer out

 

Get this 3D Blu ray player here I was watching Underworld Awakening in 3d and I had almost no ghosting, the image stayed together 98% of the time I thought it was my TV causing the ghosting but now I realize it's the older 3d players that cause ghosting.

It lock up on me once having it paused too long.

Dec 2014

Product Specifications

Audio

Lyd-dekodere:Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD, DTS-HD

Design

Enhedstype:Blu-ray afspiller
Farve på produkt:Sort

Filformater

Understøttede billedformater:JPG
Understøttede Lydformater:MP3, WMV
Understøttede videoformater:AVCHD, DIVX, DIVX HD, MKV, MPEG4, WMV, XVID

Godkendelser

DLNA-certificeret:y

Indhold af emballage

Brugervejledning:y
Garantibevis:y

Medietyper

Afspilning af diskformater:Blu-Ray audio, Blu-Ray video, CD audio, CD video, DVD audio, DVD video, SVCD, VCD
Disk-typer understøttet:BD, BD-R, BD-RE, CD, CD-R, CD-ROM, CD-RW, DVD, DVD+RW, DVD-R, DVD-RW
Disktyper der kan afspilles:BD-R, BD-RE, BD-ROM, CD, CD-R, CD-ROM, CD-RW, DVD, DVD+R, DVD+RW, DVD-R, DVD-RW

Netværk

Ethernet LAN:y
Sikkerhedsalgoritmer:WPA, WPA2, WPS
Wi-Fi:y

Ports & interfaces

Digital lyd, udgående koaksial:1
Ethernet LAN (RJ-45) porte:1
HDMI:y
USB 2.0 porte, antal:1

Strømstyring

AC frekvens:50/60
AC indgangsspænding:220 - 240
Frekvens:50/60
Strømforbrug (Standby):0.5
Strømstyrke:220 - 240

Vægt og størrelse

Bredde:200
Dybde:200
Emballagestørrelse (BxDxH):286.5 x 127 x 253
Højde:49.5
Pakke vægt:1250
Vægt:785

Video

3D- kompatibilitet:y
3D-klar:y
Fuld HD:y
Understøttede videofunktioner:1080p, 2160p, 480p, 576p, 720p
Understøttelse af dybe farver:y
Video opskalering:y
x.v.Farve understøttelse:y